Om os

Armytøj.dk drives af Army-Star.com. Vi i Army Star brænder for armymode, -tøj og -udstyr – derfor har vi skabt denne blog for at dele vores viden og nysgerrighed, samt for at indgå i dialog med dig.

Vi dykker ned i historien og udforsker oprindelsen til camouflager og armyjakker. Vi undersøger egenskaberne til mange af de produkter du kan finde hos army-star.com, og giver vores bud på hvilket tøj og udstyr, der er bedst egnet til netop dit formål.

Bloggen har primært to forfattere, Frederik og Bettina, som har meget forskellige interesser og udgangspunkt.

frederik Frederik udvælger og tilføjer nye varer for Army Star. Medlem af hjemmeværnet, mangeårig hardball-spiller og elsker at være ude i naturen.Frederik har arbejdet i Army Star siden 2010, og er nok Army Stars mest army-nørdede type smiley

 

 

bettina Bettina er ny i Army Star, og har ingen kendskab til armyverdenen. Hun er en naturskeptisk byløve, som har det allerbedst, når hun sidder på café med en cappuccino og en god bog. Men hun vil gerne lære mere om det nye univers hun er steget ind i, og vil udforske den ved at gå direkte til kilden og tale med dem, der ved noget om paracord og MOLLE og andre specielle armyvarer.

 

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at give dit synspunkt i kommentarfeltet, og vi er taknemlige for alle forslag, ønsker og spørgsmål som måtte komme!