MultiCam – 4 nye camouflager fra Crye Precision

Igår nat offentliggjorde amerikanske Crye Precision, der står bag den verdenskendte MultiCam camouflage, fire nye sløringsmønstre.

De fire nye sløringsmønstre

De fire nye sløringsmønstre ses her; MultiCam Arid, MultiCam Tropic, MultiCam Black og MultiCam Alpine (klassisk MultiCam i baggrunden)

4-nye-multicam-og-den-gamle

Er MultiCam så ikke længere ”Multi”?

Jo – Crye Precision fastholder, at MultiCam (Classic?) stadig er den camouflage, der virker bedst i flest mulige miljøer. De nye sløringsmønstre skal ses som specialiserede mønstre, der er tilpasset bestemte miljøer, snarere end et bredt spektrum af miljøer. Crye Precision har udviklet mønstrene efter samme skabelon som MultiCam, men blot ændret farverne –  på den måde kan hvert af de nye sløringsmønster bruges sammen med MultiCam.

effektivitet-af-de-4-nye-multicam-fra-Crye-Precision

MultiCam Arid

MultiCam Arid er udviklet til at sløre soldaten dag og nat  i miljøer præget af sand, sten og klipper. Flere af farverne er identiske med klassisk MultiCam, hvilket gør at de to sløringsmønstre arbejder godt sammen.

multicam-arid-desert-Crye-Precision

MultiCam Tropic

Som navnet antyder, er sløringen målrettet tæt bevokset jungle og regnskov, og skal sløre både i dagslys og om natten i nightvision, året rundt. Lige som MultiCam Arid, overlapper MultiCam Tropic også det klassiske MultiCam-mønster i nogle af farverne, sådan at de to sløringsmønstre kan benyttes sammen uden at skabe en iøjnefaldende kontrast.

multicam-tropic-jungle-Crye-Precision

MultiCam Alpine

MultiCam Alpine er specielt udviklet til at sløre både dag og nat i miljøer dækket af sne. Tanken med mønsteret er at kunne fungere i alle miljøer, der er kan være dækket af sne – ikke kun bjerge, som navnet ellers antyder. Mønsteret er lavet efter samme skabelon som klassisk MultiCam.

multicam-alpine-snow-Crye-Precision

MultiCam Black

MultiCam Black er specielt udviklet til politi, indbrudshold og SWAT-teams, der operer i højrisiko-aktioner. Mønsteret giver ifølge Crye Precision en markant autoritær fremtræden, som er let genkendelig. Mønsteret er designet til at kunne fungere med andet af betjentens udrustning, som oftest er sort.

multicam-black-sort-Crye-Precision

Har du spørgsmål om MultiCam? Skriv en kommentar, eller læs mere her:

http://multicampattern.com/
http://soldiersystems.net

Kilde: http://multicampattern.com/

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestFacebooktwittergoogle_pluspinterest

Tags: , , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar