Velkommen til armytøj.dk!

Til dig der ved lidt, meget eller ingenting om armytøj.

I Army Star er vi passionerede omkring armytøj og -udstyr. Så passionerede, at vi har oprettet denne blog for at kunne dele vores viden med dig, og for hele tiden selv at holde os opdaterede om- og lære mere om hvad der rører sig i armyverdenen.

Med denne blog tager vi ud på opdagelse i en jungle af armybukser, camouflagejakker, militærrygsække og andet udstyr, som ruster dig til skovturen eller tilføjer et råt præg til din garderobe.

Vores mål er at gøre dig klogere på armytøj og andre armyvarer. Vi vil alt fra at gøre det nemmere for dig at tage en beslutning om hvilke støvler du skal vælge til vandreturen, til at forklare hvorfor det kan være rigtig smart at altid have en regnponcho ved hånden.

Vi glæder os til at udforske en masse armytøj og-udstyr, dele sjove historier, finurlige tips og tricks og holde dig opdateret om nyheder.
Vi vil rigtig gerne have dig som vores allierede, så skriv endelig en kommentar og deltag i debatten. Kom bare med ønsker, spørgsmål og andre indspark – vi vil have dig med!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestFacebooktwittergoogle_pluspinterest

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar